Zie ons shinen, in onze nieuwe tenues!

Wie Victoria zegt, zegt secret. We zagen het al voor ons: 4-4-2, met een ruit op het middenveld. Keepster: Erin Heatherton. Linksback: Adriana Lima. Laatste vrouw: Allessandra Ambrosio. Voorstopster: Behati Prinsloo. Rechtsback: Candice Swanepoel. Linkshalf: Karlie Kloss. Rechtshalf: Doutzen Kroes. Verdedigende middenveldster: Lily Aldrigde. Aanvallende middenveldster: Lindsay Ellingson. Spitsen: Miranda Kerr en Izabel Goulart.

Read more: Zie ons shinen, in onze nieuwe tenues!

Tikki-takki, joga boniti, totaalvoetbal. En dat bij ATC!

Ochtendrood? Water in de sloot! Het zal morgen dus wel gaan regenen. Het leek wel een plaatje. Vanmorgen was de hemel mooi rood, mooie witte mist over de mooie groene voetbalvelden, en de zon scheen met 21 gele stralen door de witte mist.

Read more: Tikki-takki, joga boniti, totaalvoetbal. En dat bij ATC!

ATC-5 ondanks bekernederlaag met vertrouwen naar start competitie

Doordat TVC’28 4 vorige week van Luctor et Emergo 4 had gewonnen was er theoretisch nog een kans om door te gaan naar de volgende ronde in de beker. Er moest dan met maarliefst vier doelpunten verschil gewonnen worden van vierde-klasser TVC 4. Uiteraard zou dit een lastige klus worden, maar we geven ons nooit zomaar gewonnen.

Read more: ATC-5 ondanks bekernederlaag met vertrouwen naar start competitie

‘We hadden moeten winnen, maar kunnen verliezen’

Losser 4 uit, dat zou de eerste competitiewedstrijd van ons worden dit seizoen. Losser 4, in het seizoen 2011/2012 kwamen we hen ook al tegen. We verloren zowel de uit- als de thuiswedstrijd. We konden onze borst dus nat maken. 

Read more: ‘We hadden moeten winnen, maar kunnen verliezen’

Het voetbalseizoen is weer begonnen!!

Het was een rare nacht. De nacht van 24 op 25 augustus. Het komt niet vaak voor. Maar als het dan zo’n nacht is, is er meteen een soort spanning waarneembaar. Wantrouwen. Verwarring. ‘Waar is ATC-5? Heb jij ATC-5 gezien? Nee, ik ook al niet’. Tegenwoordig is er zo ongeveer elke dag van de week wel iemand van ATC-5 in de stad te vinden en zaterdags is het altijd volle bak. En als er dan bijna niemand is, valt dit wel meteen erg op. Meestal is een teamuitje elders oorzaak van een tegenvallende opkomst van ATC-5 in de stad, maar zo één keer per jaar is er een andere oorzaak: de eerste wedstrijd na de zomerstop staat dan weer op de planning. Na zo’n periode van niet-verplichte trainingen en geen wedstrijden heeft iedereen nóg meer zin in een potje ballen. Zaterdagavond dus niet de stad in en met de voetbalschoenen naar bed.

Read more: Het voetbalseizoen is weer begonnen!!