Neede 4 3-0 (2-0) ATC’65 5

De 20-jarige Captain Spielführer Ed ligt al een paar weken onder vuur bij ATC-5 vanwege de toch tegenvallige resultaten. Maar Spielführer Ed denkt nog steeds niet aan opstappen. Intern is er natuurlijk ook geen enkele twijfel over de capaciteiten van Ed vedet dus zal Ed zoals het er nu zo voorstaat volgend jaar gewoon weer aan het roer staan van ATC-5.

Maar vandaag nog eerst de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2008/2009. Helemaal naar de Neede Radicals in de vroege ochtend. Omkleden en het veld(?) betreden. En de match kon beginnen. Met maar liefs 13 man, waarvan 1 geblesseerde, zeer benauwd weer en een mooie hobbelige grasmat waren de omstandigheden nou niet écht optimaal. Maar aangezien er weinig keus was, traden beide teams aan voor de wedstrijd.

Al gauw bleek dat deze laatste wedstrijd van de competitie voor ons, niet de gemakkelijkste zou worden. Niet persé de geboden tegenstand van de wedstrijd, maar zeker wel de omstandigheden, eerder al aangegeven. Hierdoor konden beide ploegen niet echt goed voetbal spelen en door het nogal zeer droge veld (nog zwak uitgedrukt) kon je ook niet verwachten van de bal wat je normaal van de bal wel kunt verwachten. De midmid van Neede 4 was overduidelijk hun sterkste man en ging ook stevig de duels aan op het middenveld waardoor Neede toch een licht veldoverwicht had. Door 2 goals van Neede gingen we met een 2-0 achterstand de kleedkamers in.

In de rust moesten we nog een gedwongen wissel toepassen waardoor de mogelijkheden nog minder werden. Nog 45 minuten competitie voetbal dit seizoen. Nog 1 keer alles geven. We begonnen vol goede moed om er ten minste nog een gelijkspelletje uit te halen. Maar alle hoop ten spijt. Milaat had de bal op de positie van laatste man en de spits trok milaat letterlyk tot de grond. Tot al onze verbasing mocht deze speler gewoon doorgaan en faalde jammer genoeg niet. We stonden nu op een 3-0 achterstand en het zou nu wel een hele lastige taak worden. We konden af en toe nog gevaarlijk worden voornamelijk door een uitstekend spelende Wytze op de linksback die veelvuldig mee opkwam. Maar al met al mocht dit niet veel opleveren. Onze laatste wedstrijd eindigde in een 3-0 nederlaag.

Met alleen het Gouden Thee Pot Toernooi en de traditionele afsluitende BBQ nog voor de boeg is het competitie-voetbal voor ons dit seizoen klaar. Daarna is het bijkomen van alle pijntjes en hopen op weer een leuk voetbalseizoen volgend jaar. Met meer punten!!

Man of the Match: Wytze