Bon Boys 5 - ATC’65 5

Na die geweldige wedstrijd van ons vorige week, kwamen we vandaag vol goede moed bijeen om na de nummer 2, nu de nummer 1 van de competitie te verassen. Al hoewel vandaag natuurlijk alles anders was dan vorige week, weiland(?), tegenstander en berkan die op krukken langs het veld stond. Hierdoor moesten we in een aangepaste basisopstelling starten.

Nadat het beginsignaal had geklonken, kregen we al meteen een gretig Bon Boys te zien, waar zeker geen onderschatting plaats vond. Maar al onze sportieve ambities ten spijt. Na een foute uittrap van de keeper en een geweldig schot van de speler van Bon Boys, na een klungelmoment in de verdediging en na een eigen goal van Wytze sta je binnen no-time 3-0 achter. Hierna herpakten we ons weer een beetje en kregen zelfs een 2tal kleine kansjes en een penalty die ook onbenut bleef. Waar Çaglar normaal gesproken de bal van alle hoeken en gaten de touwen in schoot, faalde hij deze keer vanaf 11 meter.  Tot de rust bleef deze 3-0 op de borden staan. Duidelijk was dat er in de rust superthee gedronken moest worden of iets dergelijks om deze wedstrijd nog goed af te laten lopen.

In de rust konden we tot rust komen met een bakkie thee, wat later niet de superthee bleek waar we op hoopten. We kwamen net overal iets te kort en konden ons spelletje wat we vorige week nog zo goed uitvoerden niet spelen en de toevoer naar de spitsen haperde. Bon Boys kon daarintegen wel het spelletje wat zij graag wouden spelen wel goed ten uitvoer brengen. Lange bal op de gevreesde, boomsterke spits. Hierdoor kon Bon Boys intussen gewoon door gaan waar ze de eerste helft ook zo lekker mee bezig waren: scoren. 4-0, 5-0 en zelfs nog 6-0. Het werd een afdroging tegen het onaantastbare Bon Boys.  Wij konden hier slechts een schot van Rens tegenover zetten, wat  op een haar na de goal miste, al was dit op eigen goal.

Nadat we thuis nog heel ongelukkig 1-2 verloren hadden en vorige week nog zo goed speelden tegen GFC 3, waren we vandaag geen schim van ons zelf. De Boys van Bon Boys zeiden zelf ook nog dat ze tegen ons thuis misschien wel de lastigste wedstrijd was. Hoe je het verder ook went of keert, vandaag was onze dag niet en hebben we dik verloren van de aanstaande terechte kampioen van de 5e klasse Q.

Geen Man of the Match.