Markelo 4 - ATC’65 5

De tweede helft van onze competitie stond weer voor de deur. Na bijna drie maand al ongeslagen te zijn, wilden we deze fraaie reeks graag voort zetten. Dit moest gebeuren tegen Markelo 4, in Markelo.

We begonnen heel sterk tegen de Markelo-ers, en lieten zien dat we voor niks minder dan de 3 punten kwamen. Veel balbezit en fraaie combinaties was het beeld van de eerste 15 minuten. Wij kwamen dan ook volledig verdiend op een voorsprong. Na een schitterend uitgevoerde counter kwam de 0-1 op het scorebord te staan. Berkan was de bliksemafleider voor de mee opgekomen Captain Ed die met een werkelijk schitterende voorzet Frank bereikte. Deze wou schieten maar legde de bal af op Çaglar die op zijn beurt het spel weer verlegde op de mee opgekomen Tom. Tom haalde vervolgens met een geniaal schot diagonaal hard uit om de keeper kansloos te laten. Maar naar dit doelpunt zakten we wat in. Markelo werd langzaam wat sterker en voor dat we het wisten stond de 1-1 alweer op het scorebord. Hierna ging de wedstrijd gelijk op wat resulteerde in wat kansjes hier en daar. We gingen met een 2-2 de rust in nadat Gijs ons nog eerst op voorsprong had gebracht maar vlak voor rust kregen we nog wel een kleine domper te verwerken.

In de rust werden er wat wissels doorgevoerd en we begonnen na een bak thee weer vol vertrouwen aan de aftrap. We waren de bovenliggende partij en wilden graag weer een keer de punten pakken. We werden sterker en sterker en we waren vol in de race om die 2-3 binnen te knallen. Maar helaas, door een foute buitenspelval kon de aanvaller van Markelo zo de 3-2 binnen werken. Wat een domper. Maar we lieten het er niet bij zitten. Kilometers werden gemaakt op jacht naar de gelijkmaker. Maar dit mocht ook niet baten. We kregen heel ongelukkig een penalty tegen. Sander stond klaar om te doen wat Boschker altijd doet. Toch niet. Penalty zit er in en de 4-2 is een feit. De wedstrijd was gespeeld. Rest de wedstrijd nog met een paar aanvalletjes, maar veel mocht het niet baten. Weer geen overwinning voor ons.

Volgende week moeten we thuis spelen tegen het sterke Longa. Thuis zijn we al een tijdje ongeslagen, eens kijken of we dat kunnen volhouden. Het zal in elk geval anders moeten dan vandaag. En zoals SB al zei: 3 Turken maken nog geen zomer!" Laat dat een les voor ons zijn.

Man of the Match: Berkan