Quick’20 8 - ATC’65 5

Vandaag was zo'n dag waarvan je hoopt dat er niet veel van zijn. Het weer bleek in eerste instantie nog mee te vallen maar het bleek vies koud te zijn en de natte sneeuw begon ook op te zetten. We moesten naar Quick '20 toe en werden vriendelijk ontvangen. Na het wedstrijdformulier te hebben ingevuld, omgekleed te hebben en een warming up te hebben gedaan kon de wedstrijd van start gaan.

We moesten op dat lelijke ku(ns)tgras spelen en we begonnen een wedstrijd zoals je die niet hoort te beginnen. We waren slordig en Quick'20 kreeg kansen. En voor we tot 1337 konden tellen stonden we al 2-0 achter. We probeerden wat te forceren met Wietje op de rechtsbuiten positie en dat lukte ook nog. Al dan niet gelukkig. Tom kwam met rechts met een schitterende knal uit de draai van een hele afstand over de keeper. Voorzet? Opzet? Wat maakt het uit! De aansluitingstreffer was een feit. Maar in plaats van nu goed door te drukken gingen we wederom in de fout. Voor het rust was stonden we al 4-1 achter. Maar we gingen niet zo de rust in. Gijs bracht nog enigszins de spanning terug in de wedstrijd door nog de 4-2 te scoren.

In de rust waren verder geen rare dingen. We moeten meer pressie spelen en toch minstens voor dat punt gaan. Er werd gewisseld en we waren er klaar voor. Maar deze tweede helft was ook niet wat we verwachtten. In plaats van de aansluitingstreffer te scoren ging Quick '20 er met de 5-2 vandoor. Dit kon wel eens de genadeslag in de wedstijd betekenen. En om het leed nog wat te verergeren scoorden zij de 6-2 ook nog. Weer een zondag naar de Tjoelker. De wedstrijd was nog niet uitgespeeld maar de wedstrijd was al wel gespeeld. Wij probeerden nog wel van alles en nog wat maar dit mocht niet baten. Dat Frank nog ff zwart voor ogen zag en later geel na een schandalige overtreding van zo'n lelijke Quick '20-er deed er ook niet meer toe. Verder mag er nog even vermeld worden dat we één van de meest lachwekkende scheidsrechters ooit gehad hebben. Één groot stuk verdriet, heel sneu. Maar meer woorden moeten er niet aan vuil gemaakt worden.

Wéér een wedstrijd verloren. Volgende week de wedstrijd om de laatste plek tegen ATC '65 3. Een wedstrijd op zich natuurlijk. Hopenlijk kunnen we daar voor de ommekeer zorgen. Time will tell.

Mofo of the Match: Scheidsrechter