ATC’65 5 - Bon Boys 5

Bon Boys 5 was onze volgende tegenstander. De koploper. Wij waren van plan om ons niet zomaar gewonnen te geven. We waren allen heel erg gemotiveerd om voor een stuntje te zorgen. De fotograaf was er vandaag ook, om ons op de foto te zetten voor de ATC '65-website.

De wedstrijd van ons kon beginnen, alleen ging dit niet zomaar. De scheidsrechter was namelijk zoek. Overal zoeken en verschillende belletjes later was er nog geen resultaat. De aanvoerders van beie partijen kwamen bij elkaar om te overleggen wat nu te doen. Op het moment dat een cruciale beslissing genomen moest worden kwam daar onze scheids het veld op lopen alsof er niks aan de hand was. Een haas onder de auto, die natuurlijk even naar huis gebracht moest worden was de oorzaak van het late aan komen zetten.

Maargoed, liever laat dan nooit laten we maar zeggen en we konden aan de match beginnen. We zaten overal meteen strak bovenop en lieten onze ambities zien. En na een klein kwartiertje kwamen we zelfs op voorsprong! Johan zag Bas gaan en met een lange bal van achteruit bereikte hij hem. Bas aarzelde niet en haalde ineens met een schitterende volley uit met rechts, binnenkant paal! Schitterend doelpunt, maar wij wisten ook dat we er nog lang niet waren. Het zou niet de eerste keer zijn dat we een voorsprong weggaven. We speelden door en gaven bijna geen kansen weg. Maar dan vlak voor rust krijgen we toch de gelijkmaker te verwerken. Peter glijdt uit en valt en de bal rolt een beetje raar en die aanvaller heeft geluk en nog meer... Maar in ieder geval scoort Bon Boys uit een klutsgoal de 1-1.

We gingen balend de rust in en wisten dat we geconcentreerd moesten blijven spelen. Omdat ATC '65 moeilijk ging doen moest Basje gewisseld worden en werden er enkele omzettingen verricht. We hielden goed stand tegen de koploper en waren zeker niet de mindere. Af en toe hadden we zelfs mooie acties. Maar u voelt hem al aankomen. Zoals al zóóóvaak deze competitie, na een voorsprong weer de wedstrijd uit handen geven. Door onszelf nog wel. Gekloot achterin, een krappe pass van Ed over de breedte, verwerkte Johan niet helemaal lekker en de oplettende spits van hun scoorde ook nog eens. En alsof dit nog niet erg genoeg was, verdraaide Johan ook nog wat later ongelukkig zijn knie. Wat een drama. De resterende minuten die volgden waren alles of niets van onze kant. We probeerden te forceren maar het wilde niet lukken.

Wederom een domme nederlaag, zoals zo vaak. Ons spel was zeker wel positief te noemen, zeker omdat het tegen de koploper was. Volgende week de uitwedstrijd tegen vv Diepenheim, hopelijk kunnen we daar onze eerste punten pakken. Als we spelen zoals vandaag moet dat zeker lukken!

Man of the Match: Gijs