GFC 3 - ATC’65 5

We waren vandaag op de dag af 13 dagen ongeslagen! Dit wilden we  het liefst nog minimaal met 7 dagen verlengen, dus kwamen we vol goede moed naar Goor. In de wetenschap dat Markelo tegen de koploper moest, wisten we dat we als we met meer dan 7 doelpunten verschil zouden winnen, we een plek zouden gaan stijgen. We waren met slechts twaalf fitte manschappen dus waren we blij dat Bas toch nog bij ATC verscheen om de troepen te  versterken.

We begonnen de wedstrijd in wederom een 4-3-3 systeem. Johan moest om disciplinaire redenen buiten de basiself beginnen dus traden we iets anders aan dan we in eerste instantie in ons hoofd hadden maar we hadden nog steeds hetzelfde doel: winnen!

We kwamen het veld op onder aanvoering van onze eigen Ed Vedet en waren vol goede hoop. We begonnen de wedstrijd ook scherp en geconcentreerd. Weinig kansen weggeven maar ook niet bijster veel creëren in de voorhoede. Hier en daar kleine speldenprikjes van beide kanten maar het spel was redelijk in evenwicht. Bij de tegenpartij liep nog iemand in veld die het niet helemaal begreep, maar daar beter geen woorden aan vuil te maken. Verder werd Çaglar nog keer getorpedeerd waardoor hij geblesseerd raakte en in de rust vervangen moest worden.

In de rust kwamen Johan en Ollie voor Çaglar en Akif erin om ons van nieuw elan te voorzien. Johan ging de midmid positie bekleden en Ollie kwam op linksback te staan. Helaas pakte dit niet zo uit wat we er van gehoopt hadden. We kwamen op een 1-0 achterstand. Robin was dit keer kansloos nadat hij ons al tal van keren gered had. De geblesseerde Frank en Çaglar kwamen nog in het veld. We probeerden wat te forceren maar het mocht niet baten. In plaats van een 1-1 werd het 2-0 en zelfs nog 3-0. Wéér speelden we niet slecht maar wéér staan we dik achter. We gingen nog op zoek naar een stuntje of iets dergelijks. Pressen en kansen krijgen maar het wou niet echt lukken. Sander schoot nog een keer vol op de paal maar mocht evenlater wel aanleggen voor een penalty. Bas maakte één van zijn vele mooie acties die middag en passeerde de man  die aan de noodrem trok. Penalty! En Sander schoot raak! 3-1.  Veel verder dan een schot van Frank en een mislukte voorzet van Çaglar waar hij weinig aan kon doen (schouders uit evenwicht door zijn blessure) kwamen we niet. Einde wedstrijd. Weer zo onnodig verloren. Maar aan de andere kant mochten we ook blij zijn dat Robin vandaag zo onzettend goed keepte.

Volgende week de lastige wedstrijd tegen de koploper Bon Boys. Alle hens aan dek en hopen op een stunt!!

Man of the Match: Robin