ATC’65 7 - LSV 5

Vandaag was het de beurt om tegen LSV Lonneker aan te treden. Deze wedstrijd moeten we eigenlijk winnen. Thuis spelen tegen op dit moment de directe concurrent moet gewoon eindigen in een overwinning. Vooral na de nederlagen van de laatste twee weken. We hadden er allemaal zin in en begonnen scherp aan het duel. Frank passte van iets over de middellijn de bal na Çaglar die vrij stond op middenveld, deze maakte een mooie beweging en gaf een prachtige steekbal op de doorgerende Frank. Hij kwam 1 op 1 op de keeper af en schoot de bal mooi met buitenkant rechts in de verre hoek. Niet veel later werd Tom vrij gezet door wederom een mooie steekpass. Tom was niet zelfzuchtig en passte de bal na links op de meegelopen Wytze. voor Wytze was dit natuurlijk een koud kunstje om de bal in de goal te tikken. Binnen no-time stond het al 2-0. Vandaag leek alles te kloppen. Goede opbouw, Johan die steeds goed mee opkwam en zodoende een mannetje meer situatie te creëren. Maar dit was niet goed genoeg waarschijnlijk en er werden 4 man in 1 keer gewisseld. Of we weer aan elkaar moesten wennen, het weer ineens omsloeg, de tegenstander ineens beter werd of weet ik het wat gebeurde, maar we stortten helemaal in. Het ene doelpunt na het andere doelpunt kregen we tegen. Zo staan we binnen no-time 2-0 voor, zo gaan we rusten met een 2-3 achterstand. Één en al drama.

In de rust werd het we duidelijk dat het niet zo door kon gaan. Wat tactische veranderingen en we moesten weer met opgeheven hoofd het veld betreden. Alleen dit hielden we niet lang vol. LSV scoorde weer eenmaal. 2-4 stond het inmiddels. We gingen nu alles of niets spelen. Aanvallen, aanvallen en nog eens aanvallen, tja je moet wat he. Dit resulteerde ook in de 3-4. Een indirecte vrije bal op de rand van de 16. Sander legde af en Çaglar schoot hard binnen. We gingen er weer in geloven en gingen steeds meer aanvallen. Alleen de goal viel maar niet. En dan treedt dat oude gezegde in werking. Als jij niet scoort doet de tegenstander dat wel, en dat gebeurde ook. Uit een feilloos uitgevoerde aanval maakte LSV de 3-5. Met nog een paar minuten op de klok was het eigenlijk al gedaan maar we bleven maar doorgaan alleen kwamen we helaas niet tot scoren. Wel moest Hânsel nog de bril ergens in de bosjes kwijtraken na het pakken van een bal. Met het hele team zoeken, maar ook dit leverde niks op.

Dus weer een wedstrijd (onnodig) verloren. Wordt nodig tijd voor de omslag. We moeten nu toch wel een keer punten gaan pakken. Nog wel compliment voor dat we tot de laatste minuut vochten. Volgende week staat de moeilijke uitwedstrijd tegen Zuid-Eschmarke op het programma. Kijken of we dan een positief resultaat neer kunnen zetten!

Man of the Match: Johan