SVV’91 4 - ATC’65 7

Zondag 09-09-2007 kan de geschiedenis boeken in. Onze eerste wedstrijd met ons nieuwe elftal ATC'65 7. De zondag begon al anders dan alle andere zondagen voorheen. We werden gewekt door de wekker (oid), om vervolgens al om kwart over 8 's ochtends aanwezig te zijn bij ATC'65. Nadat iedereen er eindelijk was, natuurlijk moesten enkele personen zich weer verslapen, konden we ons gereed maken voor vertrek. Op naar SVV'91!! We werden warm onthaalt en we hadden veel zin in onze eerste wedstrijd. Warming-upje en opstelling maken en we konden beginnen. Omdat Sytse na Qbase was en Felix een beetje moe was hadden we niet iedereen ter beschikking maar gelukkig nog wel genoeg voor de wedstrijd.

Het eerste half uur was vooral wennen. Dit was de eerste keer dat we samenspeelden dus dat was niet zo heel gek. Maar toen begon het. We begonnen steeds beter te spelen met hier en daar een fraaie actie en de goal kon niet lang meer op zich laten wachten. En dat deed het ook niet. Frank lobte de bal over de verdediging heen en Sander lobte de bal vervolgens over de uitkomende keeper heen. Prachtige goal en de 0-1 stond op het scorebord. Ondertussen kwam SVV'91 er een 2tal keer gevaarlijk uit, maar beide keren kwam onze nieuwe aanwinst Çaglar er met een mooie sliding tussen. Vervolgens pakten we het weer op en niet veel later werd het ook nog 0-2. Sander gaf een onmogelijke voorzet op Roel, maar Roel kreeg de bal nog in de goal ook. Met een snoekduik zoals nog nooit  eerder vertoond verschalkte hij de keeper. Wat een goal, zoals alleen Roel dat kan! SVV'91 dacht met een 0-2 achterstand te gaan rusten maar vlak voor rust werd het ook nog 0-3. Sander ontsnapte aan alles wat ook maar iets met SVV'91 te maken had en stevende af op de 0-3. Maar na een ongelofelijke schwalbe, de bal lag maar 3 meter verder op, kregen we toch een penalty. Roel ging achter de bal staan en faalde vervolgens niet. We gingen de rust in met een 0-3 voorsprong.

In de rust even uitrusten en alles evalueren onder het genot van een lekker bakje thee. We wouden hoe dan ook onze eerste wedstrijd winnen. De tweede helft begonnen we dan ook sterk en gemotiveerd en de 4-0 kon niet lang uitblijven... en dat deed het ook niet. Frank ontsnapte aan de verdedigers en had vrije doortocht, alleen moest hij zo nodig op de bal gaan staan en daardoor vallen. de keeper zag zijn kans om de bal te pakken maar Frank kon er nog net bij om de bal naar links te schieten daar waar Sander aan kwam lopen. Sander deed vervolgens wat het moest doen. De 0-4 was een feit. De 3 punten konden ons nauwelijks nog ontspringen maar we wouden niet alleen de 3 punten, we wouden de supporters ook nog op de nodige doelpunten trakteren, dus we drukten nog even flink door. De 0-5 liet dan ook niet lang op zich wachten. Çaglar speelde 2 lui uit met een mooie solo en kwam van rechts op de keeper af, hij was deze keer niet zelfzuchtig en legde de bal perfect af op Sander. Sander schoot vervolgens zijn 3e van de middag van dichtbij binnen. De supporters schreeuwden het uit! 10! 10! 10! dus we namen wat onnodige risico's en dan met name Wesley. De bal kwam tussen de spits en Wesley in. Wesley dacht de bal even mooi te kunnen wegschieten maar schoot tegen de spits van SVV'91. Deze had er vervolgens geen moeite mee om de bal van dichtbij binnen te schieten. 1-5. Dit was wel even een domper. We zakten iets in. Wel scoorde Çaglar nog bij zijn debuutwedstrijd. Na de bal van Sander te hebben gekregen zette hij de oogkleppen op en rende op de keeper af, hij kon al 10 keer de bal afspelen maar hij scoorde vervolgens gelukkig wel de 1-6. Maar we waren nog niet over die tegengoal heen. Na wederom goed werk van Wesley kon de andere spits van SVV'91 de bal zo makkelijk inkoppen. Dit pikten we niet. We gaven nog even vol gas. Eerst gaf Sander de bal van links voor, Frank verlengde met zijn hoofd en Sjoerd, onze andere aanwinst schoot de bal genadeloos met zijn knie binnen. Daarna Schoot Tom ook nog de 2-8 binnen op aangeven van Roel. De wedstrijd was natuurlijk al gespeeld en de toeschouwers hadden Sander al als Man of the Match uitgeroepen. Maar vlak voor tijd schoot SVV'91 uit de allerlaatste corner de bal nog langs Wesley. Roel gaf de bal aan de scheids, de scheids floot af en de 3 punten waren binnen.

We gingen met een 3-8 overwinning terug naar ATC'65. Compliment ook aan de verdediging die de gehele wedstrijd geconcentreerd gespeeld heeft. Als Wesley dat de volgende keer ook doet komt het verder helemaal goed http://images.freewebs.com/Images/Smilies/Round/wink.gif. Volgende week moeten we thuis tegen SC Enschede. Hopenlijk kunnen we deze goede lijn doorzetten en laat dit het begin zijn van een zeer gezellig en succesvolle ATC'65 7 tijdperk!!

Man of the Match: Sander