Rosso zag het zo: Party TBK en Party Kürve

 

Je zou denken dat de verjaardagen ons de strot uit zouden komen na een maand met om de vier dagen een verjaardag. Het tegendeel was waar. De viering van de 23e verjaardag van Jobeek te Bieshan stond zaterdag 1 oktober op de planning. Ongeveer de helft van het team schitterde door afwezigheid. Wat overdag ook schitterde was de heerlijke zon, des te jammer dat we door Johan op onze plek werden gewezen in de woonkamer. En dat terwijl we zulke geweldige cadeaus voor hem in petto hadden. Dankzij de conditioner, anti-klit- en anti-roosshampoo behoort de wekelijks wederkerende bad hairday voor TeeBeeKay  tot de verleden tijd.

 

Op dergelijke kinderfeestjes mag de zware drank natuurlijk niet ontbreken, vandaar dat de Jägermeister snel op tafel kwam. In tegenstelling tot onze tegenstander van de volgende ochtend verzaakte niemand, de fles was dus snel leeg. Dit bood mogelijkheden voor Goldstrike, die zijn kans pakte en zo snel mogelijk op tafel verscheen. Het spel ‘slokje-doorgeven’ werd geïntroduceerd, waarbij Lens Rangkamp en San Rosso het team op sleeptouw moesten nemen. Dit deden ze dan ook met opvallend veel overtuiging. Na een heftige, eindeloos lijkende discussie tussen Rarco Mos en Goldstrike besloot ondergetekende dat het echter het beste was dat ze elkaar een tijdje niet zouden zien. ‘Het ligt niet aan jou, maar aan mij’ was één van de vele clichés die de revue passeerde.

Uiteindelijk sloten we het feestje af met een bakje patat en werden we keurig op tijd thuisgebracht. Met het oog op de wedstrijd van morgen tegen AJC’96 3 besloot iedereen dat het verstandig was om rond 9 uur naar bed te gaan. Een dag later kan er geconcludeerd worden dat het leven voor de sport beloond wordt met keiharde punten.

Een week later werd het volgende slachtoffer getroffen door ouderdom. Dit keer was Später Kürve aan de beurt. De man die zich eigenlijk iets te goed voelt voor het 5e wond er geen doekjes om en showde heel ATC -5 een dag van tevoren een foto van zijn koelkast. Met deze foto-impressie waren de verwachtingen echter dermate hoog dat er een wonder moest gebeuren wilde dit feest nog slagen.

Het wonder kwam er, een tattoo spray en nieuw drankspel maakten de avond tot een groot succes. Een mal met ‘ATC-5’ erin verwerkt zorgde ervoor dat de helft van het team ‘ATC-5’ op een intieme plaats gebrandmerkt kreeg. Br3nk Frummelhuis blijkt echter zeer gevoelig voor verkooppraatjes, getuige de belofte dat de tattoo vijf dagen zou blijven zitten. Jammer genoeg waren de tattoos twee dagen later nergens meer te bekennen.

Zelfs Svennos, die zijn talenten eigenlijk alleen nog maar op de trainingen laat zien, wilde graag zijn toewijding aan ATC-5 laten zien. ‘F88 begon heel netjes op de mal te spuiten, maar spoot op het laatst Svens hele arie zwart. Haha’,  verklaarde Korf aan het onderzoeksteam. Deze verklaring van Korf, die een paar weken terug nog verklaarde een ‘zwarte pik’ te hebben, wordt echter zeer in twijfel getrokken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

We besloten over te gaan op een drankspel, naar mijn weten geïntroduceerd doorKönig. Dit bleek, net als de tattoospray, een daverend succes te zijn. Na een paar rondes besloten we een naam te bedenken voor dit spel. We kwamen uit op ‘vingeren’. In tegenstelling tot wat je zou denken zijn er geen vrouwen betrokken bij dit spel. Was het maar zo’n feest. Het spel bleek echter goed te zijn voor de lachspieren en het scharniergewricht in de rechter- of linkerarm.

Vergeet ik toch bijna te vertellen over het mooiste cadeau voor Keter Porf. Een shirt met handtekeningen van zijn onbereikbare liefde. Deze handtekeningen hebben we uiteindelijk weten te bemachtigen dankzij iemand die wel gewenst is bij de 1e.                                                                                                                                                                 

Toen was het tijd om de stad in te gaan. Rutgers nam de leiding en het peloton volgde braaf. Dit bleek echter geen geweldig idee aangezien The Joker’s gevoel voor ruimte en richting hem voor de zoveelste keer in de steek liet. Uiteindelijk kwam alles toch goed. Rosso gidste Eddie naar de gelijknamige snackbar. Na een heerlijk biertje genuttigd te hebben zijn we vervolgens allemaal weer braaf naar bed gegaan. Dit was wederom rond 9 uur. Getuige het resultaat dat we vandaag (9 oktober) hebben geboekt was dit wederom een zeer verstandig besluit.

Alsof dit nog niet genoeg is staan volgende week de parties van TOD en KtH op de planning, waarna het weekend wordt afgesloten met het evenement waar we al een jaar lang naar uitkijken: Bokbiermiddag 2011! De kans dat er van dat geweld een verslag komt waarin ik alles kan navertellen is zeer gering, anders heb ik iets niet goed gedaan.

Tot volgende week!

 

Marco Rosso