‘Wat ze bij ATC’65 kunnen, kunnen wij ook’

 

De geruchten spelen al langer, maar langzamerhand kan Paolo Di Canio er niet meer omheen. De huidige manager van League One club Swindon Town FC volgt ATC-5 op Facebook en Twitter.

Een anonieme bron uit Swindon, die ATC-5 ook op Twitter volgt, wist te vertellen dat Di Canio wel vaker met ideeën kwam die hij wel heel toevallig ook net bij ATC-5 op de Twitter zag. ‘Ik heb wel eens bij de followers van ATC-5 gekeken, maar daar staat hij niet bij. Maar ATC-5 heeft een openbare Twitter, dus hij kan zo zonder follower te zijn hun volgen’.r na afgelopen vrijdag kan Di Canio er eigenlijk niet meer omheen. ‘Wat ze bij ATC’65 kunnen, kunnen wij ook’, moet Paolo di Canio gedacht hebben. Vorige week zondag hielp ATC-5 bij het sneeuwvrij maken van een veld bij ATC’65 om toch te kunnen voetballen. En plots kwam Di Canio met het ‘geniale’ idee om dat zelfde bij Swindon Town FC te doen.

De oud voetballer van onder andere Juventus, AC Milan, West Ham United en Lazio wist samen met een leger van vrijwilligers in twee uur tijd het veld in The County Ground Swindown geheel sneeuwvrij te maken en trakteerde vervolgens alle vrijwilligers op pizza. De anonieme bron uit Swindon Town:  ‘Bij ATC’65 deden ze het in anderhalf uur, dan hebben wij het met onze twee uur niet slecht gedaan!

Di Canio was niet bereikbaar voor commentaar.