Vier spelers in beeld voor winterse transfer naar ATC-5

 

HENGELO - Door vele blessures, katers, werk en andere redenen om af te zeggen is ATC-5 bezig met het zoeken naar versterkingen voor na de winterstop en het seizoen 2013/2014.

ATC-5 heeft interesse voor twee nog onbekende spelers van ATC-1. Beide spelers verloren in de loop van het lopende seizoen hun basisplaats. De spelers hebben een contract tot medio 2013 en hebben nog niet verlengd voor het komende seizoen.

‘Om deze spelers in de winterstop al naar ons toe te kunnen trekken zal een flinke transfersom op tafel moeten komen’, aldus Captain Ed. De transfersom zal minimaal 2 kannen bier en een bal gehakt per speler moeten bedragen. ATC-5 geeft aan wanneer het niet mogelijk is deze spelers in de winter al tot zich te nemen, er zeker in de zomer werk van gemaakt zal worden.

Een andere genoemde naam om de equipe van Kapitän Ed te versterken is keeper Mark Zwiers. De huidige keepers van ATC-5, Lens Rangkamp en Woltley Weshuis, zijn door verscheidene redenen niet altijd aanwezig. ATC-5 zou wekelijks dezelfde keeper willen opstellen voor stabiliteit. Mark Zwiers is momenteel semi-actief voor ATC-7 en staat wel open voor vertrek. ‘Alles is te koop. Met een goed contract ben ik te halen’, gaf de huidige keeper van ATC-7 aan. Mark Zwiers is dit seizoen al een aantal wedstrijden op proef geweest en heeft zijn kwaliteiten in de goal al laten zien.

De vierde speler waar ATC-5 haar oog op heeft laten vallen is op dit moment transfervrij en heeft er al een verdienstelijke proefperiode opzitten. Het betreft Joris ter Elst, oud-speler van Achilles’12 en transfervrij sinds zijn laatste seizoen bij de C1. Beide partijen zien grote mogelijkheden voor een winterse overgang. ‘Het is goed mogelijk dat ik in de winter een contract teken’, zei de oud-speler van Achilles’12.

Met de eerdere overgang van vlagger Kos Jamp afgelopen week is ATC-5 al goed bezig op de transfermarkt.