Real Madrid meldt zich wederom tevergeefs bij Te Biesebeek

 

MADRID - Real Madrid kan de komst van Johan te Biesebeek uit haar hoofd zetten. De Madrilenen meldden zich vorig jaar ook al voor de verdediger, maar die gaf wederom aan bij zijn huidige team ATC-5 te willen blijven.

Behalve aanvallende sterren wil Florentino Perez, de nieuwe president van Real Madrid, ook enkele topverdedigers naar zijn club halen. Samen met Raul Albiol (Valencia), Maicon (Internazionale) en Alvaro Arbeloa (Liverpool) is te Biesebeek één van de topkandidaten, maar de Tukker heeft geen interesse.

‘Ik ben hier erg gelukkig en kijk al uit naar volgend seizoen waar we opnieuw beginnen’, aldus te Biesebeek, die tot Talent van het Jaar werd verkozen in de C1, in gesprek met TC Tubantia. ‘Ik heb geen behoefte naar een andere club te vertrekken’.

De ijzersterke mandekker heeft geen zin in een nieuw aanpassingsjaar. ‘Mensen vergeten wel eens dat als je naar een andere competitie vertrekt, je jezelf niet alleen aan het land moet aanpassen maar ook aan de manier van spelen. Mijn spel is nu perfect aangepast aan het Twentse voetbal en ik wil deel uitmaken van een succesvol team volgend seizoen. ATC-5 kan een record breken door voor de eerste keer ooit de  titel in de 5e klasse te winnen’.

De 20-jarige te Biesebeek speelt al zijn gehele carrière bij ATC'65 en brak 2 jaar geleden definitief door. Na een moeizame periode in de B en A-jeugd speelde de Tukker zich in de basis en groeide hij uit tot één van de beste verdedigers van Europa. Zijn transferwaarde wordt dan ook geschat op zo'n veertig miljoen euro.