ATC-5 opnieuw slagvaardig; Ron Brummelhuis gecontracteerd

 

HENGELO - ATC-5 heeft de verdediging al versterkt met twee talentvolle verdedigers. Maar de Tukkers legden niet alleen de Willem Beltman en Peter Korf vast, maar gaven tevens Ron Brummelhuis een contract. Het jongere broertje van ATC-5 speler Frank Brummelhuis wordt overgeheveld uit de A-jeugd van ATC.

Ron Brummelhuis was een vaste waarde in het jeugdelftal van ATC en mag zich nu gaan bewijzen in de 5e klasse Q in de senioren. De zeventienjarige middenvelder/verdediger tekende voor drie jaar met een optie voor nog 2 extra seizoenen. ‘Ron is een zeer talentvolle speler’, vertelde Captain Ed aan TC/Tubantia. ‘Wij willen hem bij ons nog verder door laten groeien’.

Met de spelers Beltman en Korf was ATC-5 al langer bezig. De 19-jarige Korf liep onlangs al stage bij de club uit Henglo en komt transfervrij over. Korf tekent een vierjarig contract in Hengelo. ‘Hij is talentvol, explosief en heeft een goed schot en voorzet’, zei Captain Ed. ‘We zijn zeer verheugd dat we alle drie spelers hebben kunnen vastleggen’.