Beltman 'trots op transfer naar ATC-5'

HENGELO - Twee jaar geleden klopte ATC-5 al eens bij Willem Beltman aan, maar destijds viel er over een overgang niet te praten. Een tweede poging, geleid door  Captain Ed, had wél succes. Beltman stemde in met een transfer en tekende voor vijf jaar bij ATC-5. ‘Dit team moet weer prijzen gaan winnen’, zei de verdediger in zijn eerste interview als speler van ATC-5.


Beltman liep al wel langer met de intenties om de overstap naar ATC 5 te maken. ‘Maar in verband met de nacompetitie van mijn oude team, ATC-2,  wilde ik het nog niet openbaar maken’, zei de verdediger. ‘Ik ben ATC-2 dankbaar voor alles en heb geen vervelende gevoelens richting de teamleiding. In mijn hoofd heb ik steeds gezegd dat ik naast ATC-2 alleen voor een team als ATC-5 zou willen spelen’.

‘Ik hoop hier veel prijzen te winnen’, besloot Beltman. ‘Vooral met de ploeg, die trofeeën zijn belangrijker dan individuele prijzen. Ik kom terecht bij het mooiste team van ATC en Hengelo, die geweldige spelers in huis heeft zoals Brinkmann. Ik ben er oprecht trots op dat ik voor dit team mag gaan uitkomen’.