Captain Ed: De bal wilde er niet in

 

HENGELO - ATC-5 aanvoerder Eddie van den Berg begon in zijn persconferentie nog even over de domper van vorige week. ‘De hele week hebben we geprobeerd het achter ons te laten. Het hele team zat vol vertrouwen voor de wedstrijd van vandaag’, aldus Captain Ed.

‘De ploeg heeft zich positief gepresenteerd, niet in het resultaat. Wel in de andere facetten van de voetballerij’, aldus Captain Ed na de wedstrijd tegen HSC-6 (0-1). ‘We hebben 2 of 3 kansen gekregen via Uçar en Tunç, maar HSC-6 begon beter. We hebben in de rust gezegd om vooruit te voetballen. We hebben Lenstra iets naar voren laten spelen, om te gaan voetballen over het gehele veld’.

Het probleem van ATC-5 is al het hele seizoen het scorend vermogen. Ook vandaag scoorde ATC-5 niet. ‘We hebben veel kansen gecreëerd, maar de bal wilde er maar niet. Ik heb de keeper heel veel goede reddingen zien maken, ongelooflijk. Dit heb ik nog niet zo vaak van een keeper gezien. Het is al het hele seizoen een goede keeper’.

Het publiek steunde de Hengeloërs de gehele wedstrijd, en met die steun was Captain Ed blij. ‘Het publiek hielp ons goed. Ik wil het publiek bedanken, wat een opkomst met al die vlaggen. De hele wedstrijd hebben wij de steun van onze achterban gevoeld. Maar ook  een compliment aan mijn spelers voor hun inzet’.