'Ik wil bij ATC 5 spelen. Nergens anders'

 

HENGELO - ATC 5 blijkt goed in het binden van spelers. Het afgelopen jaar werden meerdere steunpilaren voor lange tijd vastgelegd, één van hen is Johan te Biesebeek. De voorstopper werd de laatste weken in verband gebracht met Real Madrid, maar daar wil hij niets van weten. Nadat Tom Olde Dubbelink hetzelfde deed, heeft hij nu ook zijn eeuwige trouw aan zijn Hengelose werkgever beloofd.

Te Biesebeek wil absoluut bij ATC-5 blijven, een transfer is ondenkbaar. ‘Ik heb een contract tot de zomer van 2014 en als alles goed gaat, dan beëindig ik mijn carrière bij ATC-5. Dat is mijn streven. Ik besteed niet veel aandacht aan het feit dat mijn naam wordt genoemd bij Real Madrid. Ik weet waar ik wil spelen, en dat is hier. Bij ATC-5. En nergens anders."

Ook Wytze Lenstra is een vaste waarde. De clubleiding is nog in gesprek met de linksback over een contractverlenging. ‘Dat is naar mijn weten zijn standpunt. En de club hoopt binnenkort tot een akkoord te komen. Ik zou graag zien dat Wytze hier langer zou blijven. Het klopt dat de onderhandelingen lang duren, maar dat is bij elke voetballer verschillend’.